Italiaviva tilbyder skræddersyede kurser og sprogcoaching i italiensk : eneundervisning, gruppeundervisning, for enkeltpersoner og  virksomheder.

KURSER. (eksempler)

I. ITALIENSK FOR BEGYNDERE. (A1/A2 niveau)

Kursusmål:

Kursusmål: at lære dig sproget, at udvikle din præcision og flydende kommunikation. At udvikle din tillid til sproget, udvide dit ordforråd, både alment og fagligt.

Indhold: Kurset prioriterer samtaletræning, udtale, lytte/forståelse og fokuserer på de mundtlige færdigheder. Du deltager aktivt minimum 60% af tiden lige fra starten.

Resultat. Du/i være i stand til at kommunikere på et elementært niveau; fortælle om dig selv; fungere i dagligdags situationer såsom indkøb, restaurationsbesøg, kunne skimme aviser m.m.

II. KONVERSATIONSTRÆNING. (mellemniveau, advanced- B/C niveau)

Hvorfor? –Kommunikation og sprog er vigtige redskaber i enhver sammenhæng. Du ønsker at udvikle et større, mere aktivt og flydende mundtligt sprog. Du har brug for at kunne udtrykke dig præcist og nuanceret både i private og arbejdsmæssige situationer.

Kursusmål: Undervisningen vil tilskynde og motivere dig/jer til at kommunikere på italiensk. Vi vil fokusere på det talte sprogs stiltræk, udtale og nøjagtighed.

Indhold: Kurset vil dække forskelligartede materialer og emner for at stimulere en engagerende udveksling. Nøgleområder: flydende tale, lytte/forståelse, udtale og accent, læsefærdighed, specifik terminologi og præsentationsevner.

Resultat: Du/I vil efter endt forløb kunne tale, kommunikere, og formulere dig i et varieret og sammenhængende sprog

SE PRISER HER