SPROGTRÆNING. *Skal du holde et foredrag i udlandet? Skal du til forretningsmøde? Skal du op til eksamen?*. Prøv et personlig intensivt træningsforløb. Uanset dit mål Italiaviva tilbyder personlig sprogtræning og sprogcoaching på et højt niveau.

Jeg har specialiseret mig i at træne og undervise i forskellige retninger/ved forskellige kontekster og brænder for at hjælpe netop dig med konstant sparring, coaching og motivation. Individuelt sammensatte sprogtræningsforløb giver unikke resultater. Jeg har erfaring bl.a. med personale af store og mindre virksomheder, importører, universitetsstuderende. Få lagt et forløb specielt lavet til dig/jer.

STRATEGI. Du skriver og fortæller hvad dine sproglige behov, forventninger, ambitioner er. Jeg vil sammensætte et individuelt forløb til dig, med udgangspunkt i mine mange års erfaring. Vi tager udgangspunkt i dine sproglige behov, forventninger og ambitioner. Jeg vil sammensætte et individuelt forløb til dig, med udgangspunkt i mine mange års erfaring.